Home » , , , » Gunung Ringgit (1927-1929)

Gunung Ringgit (1927-1929)


Menurut keterangan foto, Gunung Ringgit ini dilihat dari jalan Besoeki
Previous
« Prev Post

1 komentar:

  1. Biyen Gonong ringgit koyok ngono yooo..?
    Lincip-lincip....
    saiki Lakog Papak....

    BalasHapus

Monggo warga Lumajang yen kate numplekno unek2ke iso neng kene pokoke sing sopan

WORO-WORO

Pean seneng karo foto Lumajang Jaman Dahulu? Yen kurang LEGO Pean ugo iso nggolek-i foto-foto liyane ning kene iki TROPENMUSEUM utowo KITLV

Cangkruk-an

Akeh sing Ndelok