Sisi Keindahan Suasana Kota Lumajang dari Dulu hingga Kini

Pasar Yosowilangun Jaman Dulu

Share this article :
Comments
4 Comments

+ komentar + 4 komentar

Anonim
25 Juli 2011 14.38

IKI YOSO PAS PERTELON PASAR TA?

25 Juli 2011 19.50

bener mas.. matur nuwun wis komentar

11 Desember 2011 22.07

photo ini diambil tahun berapa mas ??? sumbernya dari mana ??? saya anak yosowilangun depan masjid al istiqomah.. salam

24 Oktober 2016 17.36

Saya masih ingat ke pasar naik dokar.. jadi ingat mbah ku kang...

Posting Komentar

Monggo warga Lumajang yen kate numplekno unek2ke iso neng kene pokoke sing sopan

WORO-WORO

Pean seneng karo foto Lumajang Jaman Dahulu? Yen kurang LEGO Pean ugo iso nggolek-i foto-foto liyane ning kene iki TROPENMUSEUM utowo KITLV

 
Support : Sing Nggawe Web iki Copyright © 2014. Loemadjang - All Rights Reserved
Proudly powered by Blogger