Sisi Keindahan Suasana Kota Lumajang dari Dulu hingga Kini

Pemancing ranu Pakis(1947)


Share this article :
Comments
0 Comments

Posting Komentar

Monggo warga Lumajang yen kate numplekno unek2ke iso neng kene pokoke sing sopan

WORO-WORO

Pean seneng karo foto Lumajang Jaman Dahulu? Yen kurang LEGO Pean ugo iso nggolek-i foto-foto liyane ning kene iki TROPENMUSEUM utowo KITLV

 
Support : Sing Nggawe Web iki Copyright © 2014. Loemadjang - All Rights Reserved
Proudly powered by Blogger