Home » , , , » Soember Woeloe Tempo Dulu

Soember Woeloe Tempo Dulu

Para penduduk sedang menjemur biji kakau (coklat) di Sumber Wolo Lumajang
Rumah asisten perusahaan di Sumber Wolo

Previous
« Prev Post

3 komentar:

  1. IKI ENTUK NDEK TROPPENMUSEUM SING NDEK WIKIPEDIA YO

    BalasHapus
  2. yo bener... sampeyan isok jupuk neng kono akeh foto lumajang, sebagian memang teko kono

    BalasHapus
  3. kang martho pancen luar biasa.... podho karo aku senengane ndelok barang-barang sing kuno...

    BalasHapus

Monggo warga Lumajang yen kate numplekno unek2ke iso neng kene pokoke sing sopan

WORO-WORO

Pean seneng karo foto Lumajang Jaman Dahulu? Yen kurang LEGO Pean ugo iso nggolek-i foto-foto liyane ning kene iki TROPENMUSEUM utowo KITLV

Cangkruk-an

Akeh sing Ndelok