Sisi Keindahan Suasana Kota Lumajang dari Dulu hingga Kini

Soember Woeloe Tempo Dulu

Para penduduk sedang menjemur biji kakau (coklat) di Sumber Wolo Lumajang
Rumah asisten perusahaan di Sumber Wolo

Share this article :
Comments
3 Comments

+ komentar + 3 komentar

Anonim
25 Juli 2011 14.37

IKI ENTUK NDEK TROPPENMUSEUM SING NDEK WIKIPEDIA YO

25 Juli 2011 19.52

yo bener... sampeyan isok jupuk neng kono akeh foto lumajang, sebagian memang teko kono

14 Februari 2013 09.04

kang martho pancen luar biasa.... podho karo aku senengane ndelok barang-barang sing kuno...

Posting Komentar

Monggo warga Lumajang yen kate numplekno unek2ke iso neng kene pokoke sing sopan

WORO-WORO

Pean seneng karo foto Lumajang Jaman Dahulu? Yen kurang LEGO Pean ugo iso nggolek-i foto-foto liyane ning kene iki TROPENMUSEUM utowo KITLV

 
Support : Sing Nggawe Web iki Copyright © 2014. Loemadjang - All Rights Reserved
Proudly powered by Blogger