Sisi Keindahan Suasana Kota Lumajang dari Dulu hingga Kini

Tekung Jaman Dahulu

Share this article :
Comments
3 Comments

+ komentar + 3 komentar

25 Juli 2011 09.24

Saking kunonya, daerah mana ini ya???

25 Juli 2011 20.20

ra ngerti dewe pokok-e TEKUNG
(PANCEN DUDU AHLI SEJARAH he..he)

17 Januari 2013 17.12

tekung sebelah pundi niki kang, kok wonten lepen ageng :)

Posting Komentar

Monggo warga Lumajang yen kate numplekno unek2ke iso neng kene pokoke sing sopan

WORO-WORO

Pean seneng karo foto Lumajang Jaman Dahulu? Yen kurang LEGO Pean ugo iso nggolek-i foto-foto liyane ning kene iki TROPENMUSEUM utowo KITLV

 
Support : Sing Nggawe Web iki Copyright © 2014. Loemadjang - All Rights Reserved
Proudly powered by Blogger