Home » , , » Tekung Jaman Dahulu

Tekung Jaman Dahulu

Previous
« Prev Post

3 komentar:

  1. Saking kunonya, daerah mana ini ya???

    BalasHapus
  2. ra ngerti dewe pokok-e TEKUNG
    (PANCEN DUDU AHLI SEJARAH he..he)

    BalasHapus
  3. tekung sebelah pundi niki kang, kok wonten lepen ageng :)

    BalasHapus

Monggo warga Lumajang yen kate numplekno unek2ke iso neng kene pokoke sing sopan

WORO-WORO

Pean seneng karo foto Lumajang Jaman Dahulu? Yen kurang LEGO Pean ugo iso nggolek-i foto-foto liyane ning kene iki TROPENMUSEUM utowo KITLV

Cangkruk-an

Akeh sing Ndelok