Home » , , » Desa Sukorejo (1925)

Desa Sukorejo (1925)


Desa Sukorejo termasuk dalam wilayah kecamatan Kunir Lumajang


Previous
« Prev Post

1 komentar:

  1. Kunir kidul yang di sdn 1kunir ada gk,rumah saya perumahan sdn 1kunir kidul

    BalasHapus

Monggo warga Lumajang yen kate numplekno unek2ke iso neng kene pokoke sing sopan

WORO-WORO

Pean seneng karo foto Lumajang Jaman Dahulu? Yen kurang LEGO Pean ugo iso nggolek-i foto-foto liyane ning kene iki TROPENMUSEUM utowo KITLV

Cangkruk-an

Akeh sing Ndelok