Sisi Keindahan Suasana Kota Lumajang dari Dulu hingga Kini

Jembatan Kali Pancing 1930

Jembatan Kali Pancing terletak di wilayah kecamatan Pasirian dan merupakan jalur penghubung transportrasi darat dari Tempeh ke Pasirian.
Jembatan Kali Pantjing 1930

 Jembatan Kali Pantjing 22-07-1947

Share this article :
Comments
0 Comments

Posting Komentar

Monggo warga Lumajang yen kate numplekno unek2ke iso neng kene pokoke sing sopan

WORO-WORO

Pean seneng karo foto Lumajang Jaman Dahulu? Yen kurang LEGO Pean ugo iso nggolek-i foto-foto liyane ning kene iki TROPENMUSEUM utowo KITLV

 
Support : Sing Nggawe Web iki Copyright © 2014. Loemadjang - All Rights Reserved
Proudly powered by Blogger