Home » , , » Kantor Telepon Lumajang 1910

Kantor Telepon Lumajang 1910

 
teks asli
Telefoonkantoor te Loemadjang
Previous
« Prev Post

0 komentar:

Posting Komentar

Monggo warga Lumajang yen kate numplekno unek2ke iso neng kene pokoke sing sopan

WORO-WORO

Pean seneng karo foto Lumajang Jaman Dahulu? Yen kurang LEGO Pean ugo iso nggolek-i foto-foto liyane ning kene iki TROPENMUSEUM utowo KITLV

Cangkruk-an

Akeh sing Ndelok