Sisi Keindahan Suasana Kota Lumajang dari Dulu hingga Kini

Kenalan Co...

Jenengku asline yo uMAR THOlib lan konco biasane nyeluk e cukup KANG MARTHO, jare simbok aku lair sakdurunge banjir bondeli, senengane nganggo sandal jepit no 10 lan ukuran celono 35, duwe bojo sithok lan mari mudhun mesin ping pindho wedhok kabeh

Saiki dines dadi guru welasan tahun ning pegunungan,lan isih apal Pancasila ugo ngerti jenenge bupati Lumajang

bahasa Indonesane : 
Nama saya aslinya uMAR THOlib dan biasanya temen2 akrab memanggil KANG MARTHO, kata mama (byiuh cek gayae..) saya lahir sebelum Bondeli banjir, senang memakai sandal jepit no 10 dan ukuran celana 35, punya istri satu dan udah punya anak 2 putri semua
 Sekarang berdinas menjadi guru belasan tahun di pegunungan, dan masih hapal Pancasila juga mengerti nama bupati Lumajang


Comments
0 Comments

WORO-WORO

Pean seneng karo foto Lumajang Jaman Dahulu? Yen kurang LEGO Pean ugo iso nggolek-i foto-foto liyane ning kene iki TROPENMUSEUM utowo KITLV

 
Support : Sing Nggawe Web iki Copyright © 2014. Loemadjang - All Rights Reserved
Proudly powered by Blogger